Voeding & Advies

De glutenvrije winkel is meer dan alleen een winkel. Wij steunen jou graag in je zoektocht naar een gezonde leefstijl. Soms organiseren wij workshops of leuke lezingen. Lees gauw verder.

Deskundig advies

Naast de verkoop van glutenvrije producten helpen we je ook graag bij jouw (nieuwe) glutenvrije lifestyle. Soms is het lastig om na een diagnose je draai te vinden. Wat is gezond én glutenvrij en hoe zorg ik ervoor dat ik al mijn voedingswaarden binnenkrijg? Wat als ik intensief wil sporten of hoe combineer ik mijn suikervrije dieet met mijn Coeliakie? Onze deskundigen maken graag een afspraak met je om in een persoonlijke sessie jouw hulpvraag te beantwoorden.

glutenvrije workshopsWorkshops en meer

De Glutenvrije winkel is ook de ideale plek voor een bijzonder glutenvrij kinderfeestje, het geven van een lezing of workshop en allerlei andere creatieve glutenvrije events. Volg ons op social media voor de actualiteiten en neem contact op met leuke ideeën voor een glutenvrije samenwerking.

Binnenkort volgt hier meer informatie over ons persoonlijke aanbod m.b.t. coaching en eerste hulp bij coeliakie. Te nieuwsgierig geworden? Heeft u op korte termijn hulp nodig bij uw nieuwe glutenvrije lifestyle? Neem dan contact op via: info@glutenvrijewinkel.nl