Over ons – dé glutenvrije winkel

amsterdam glutenvrije winkelDe Glutenvrije Winkel n Amsterdam! Alles voor een gezond en glutenvrij dieet. Exclusieve glutenvrije producten voor consument en horeca. Laat je verrassen door de nieuwste en vooral lekkerste glutenvrije producten. Onze glutenvrije bakkerij is in Amsterdam nu al een begrip! Verwen jezelf of je glutenvrije gasten met onze no-nonsense huisgemaakte producten.

Het begon allemaal met Skip

Toen onze zoon Skip op 1,5 jarige leeftijd gediagnosticeerd werd met Coeliakie, ben ik mij gaan verdiepen in lekker en gezond glutenvrij eten. Mijn opleiding Natuurvoedings-adviseur heeft mij geholpen om mijn kennis m.b.t. gezonde voeding in het algemeen te verbreedden. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan met een glutenvrij horeca- en educatieconcept: een veilige plek waar mensen zich geen zorgen hoeven te maken over etiketten lezen en kruisbesmetting. Alles bij ons in de winkel is 100% glutenvrij gecertificeerd. -Nadia

Dé glutenvrije Winkel

Onze Glutenvrije Winkel is niet alleen een winkel met een groot assortiment aan glutenvrije (dagverse) producten maar ook een kenniscentrum en een eetgelegenheid. Je drinkt hier een heerlijke kop eerlijke koffie met glutenvrije taart terwijl je rustig je glutenvrije boodschappen kunt doen.

glutenvrije winkelGlutenvrije Bakkerij

In onze bakkerij bakken wij dagelijks onze inmiddels beroemde glutenvrije broden waaronder: Skip en Bread Pitt. Daarnaast is er een wisselend assortiment van verse taartjes, koeken en cakes. Wij verkopen de glutenvrije croissants van ‘De Gebaksjuwelier‘ en ook aan de lactosevrije en veganistische eter is gedacht. Wij bakken onze glutenvrije broden ook voor de horeca regio Amsterdam. Kom gerust eens langs om te proeven en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn een flexibel bedrijf en staan altijd open voor mooie samenwerkingen. Neem vandaag nog contact op.

Deskundig advies

Naast de verkoop van glutenvrije producten helpen we je ook graag bij jouw (nieuwe) glutenvrije lifestyle. Soms is het lastig om na een diagnose je draai te vinden. Wat is gezond én glutenvrij en hoe zorg ik ervoor dat ik al mijn voedingswaarden binnenkrijg? Wat als ik intensief wil sporten of hoe combineer mijn suikervrije dieet met Coeliakie? Onze deskundigen maken graag een afspraak met je om in een persoonlijke sessie jouw hulpvraag te beantwoorden. Neem vandaag nog contact op.

Workshops en meer

De Glutenvrije winkel is ook de ideale plek voor een bijzonder glutenvrij kinderfeestje, het geven van een lezing of workshop en allerlei andere creatieve glutenvrije events. Volg ons op social media voor de actualiteiten en neem contact op met leuke ideeën voor een glutenvrije samenwerking.

Nieuwsgierig geworden? Ik verwelkom je graag voor een bezoekje aan onze glutenvrije winkel.