De Bakkerij

De glutenvrije winkel heeft naast een uniek aanbod van veel voorverpakte glutenvrije producten ook haar eigen bakkerij. Elke dag bakken wij voedzame en vooral smaakvolle glutenvrije broden en meer. Daarnaast verkopen wij ook versgebakken glutenvrije producten van andere 100% glutenvrije bakkers. Denk aan luxe vegan gebak, heerlijke verse koeken of bijvoorbeeld en worteltaart. Ons aanbod is wisselend en divers.

Glutenvrij brood

Ons versgebakken glutenvrij brood uit onze eigen bakkerij is favoriet bij veel van onze klanten. Dat komt omdat wij onze broden alleen maar volstoppen met gezonde glutenvrije ingrediënten.Wij bakken dagelijks vers brood maar als u een eerst bestelling plaatst weet u zeker dat u niet misgrijpt.

De bakkerij

In onze bakkerij bakken wij dagelijks onze inmiddels beroemde glutenvrije broden: De Skip, de Bread Pitt en de Coco. Daarnaast is er een wisselend assortiment van verse taartjes, koeken en cakes. Wij verkopen de lekkerste glutenvrije croissants van De Gebaksjuwelier en hebben wij een ruim aanbod Vegan & Glutenvrij met onder ander de prachtige taartjes van Holy Nut. Kom je langs?