Beschrijving
Ingrediëntenlijst: water, mozzarella kaas 21% (melk), tomatenpuree 21%, maiszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, rijstzetmeel, maismeel, glucosestroop, gist, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, gejodeerd zout, extra vierge olijfolie 0,9%, zonnebloemolie, appel vezels, dextrose, sojaeiwit, oregano, zuurteregelaar: wijnsteenzuur, citroenzuur.
Allergeneninformatie:
| Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig | Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig |
|---|---|---|---|
| Gluten | x | Sesamzaad | x |
| Eieren | x | Selderij | x |
| Melk | v | Schaaldieren | x |
| Pinda's | x | Weekdieren | x |
| Soja | v | Lupine | x |
| Noten | x | Vis | x |
| Mosterd | x | Zwaveldioxide en sulfiet | x |
Voedingswaarde:
| Voedingswaarde | per 100 g | per 1 mini pizza (700g) |
|---|---|---|
| Energetische waarde: | 248 Kcal | 173 Kcal |
| Vetten: | 5,3 g | 3,7 g |
| Waarvan verzadigde vetzuren: | 2,6 g | 1,8 g |
| Koolhydraten: | 43 g | 30 g |
| Waarvan suikers: | 1,9 g | 1,3 g |
| Vezels: | 3,4 g | 2,4 g |
| Eiwitten: | 5,3 g | 3,7 g |
| Zout: | 1,5 g | 1,05 g |
Inhoud:
280 (4×70) g.
Bewaarvoorschriften:
| ºC | Dagen |
|---|---|
| +3ºC | 1 |
| -6ºC | 7 |
| -12ºC | 30 |
| -18ºC | Zie houdbaarheidsdatum |
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bereidingsadvies:
Ontdooien: 10 min.
In een voorverwarmde oven op 220ºC in 5-6 minuten afbakken.





Reviews
Er zijn nog geen reviews.