Description
Ingrediëntenlijst: kip samengesteld uit stukjes vlees 50%, glutenvrije paneermeel 43% (rijstmeel, maismeel, maiszetmeel, aardappelzetmeel, kikkererwtenmeel, zout, dextrose, peper, salie, rijsmiddelen: dinatriumdifosfaat, natriumcarbonaat; stabilisator: xanthaangom), zonnebloemolie, water, zout.
Allergeneninformatie:
| Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig | Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig |
|---|---|---|---|
| Gluten | x | Sesamzaad | x |
| Eieren | x | Selderij | x |
| Melk | x | Schaaldieren | x |
| Pinda's | x | Weekdieren | x |
| Soja | x | Lupine | x |
| Noten | x | Vis | x |
| Mosterd | x | Zwaveldioxide en sulfiet | x |
Voedingswaarde:
| Voedingswaarde | per 100 g | per 25 g = 1 stuk |
|---|---|---|
| Energetische waarde: | 227 Kcal | 57 Kcal |
| Vetten: | 11 g | 2,8 g |
| Waarvan verzadigde vetzuren: | 2,0 g | 0,5 g |
| Koolhydraten: | 18 g | 4,5 g |
| Waarvan suikers: | 0 g | 0 g |
| Vezels: | 2,1 g | 0,5 g |
| Eiwitten: | 13 g | 3,3 g |
| Zout: | 0,98 g | 0,25 g |
Inhoud:
375 g.
Bewaarvoorschriften:
| ºC | Dagen |
|---|---|
| +3ºC | 1 |
| -6ºC | 7 |
| -12ºC | 30 |
| -18ºC | Zie houdbaarheidsdatum |
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bereidingsadvies:
Baktijd: 3-4 min in de frituurpan; 10-12 min in een voorverwarde oven op 200ºC.





Reviews
There are no reviews yet.