Description
Ingrediëntenlijst: plantaardig margarine (palmvet, water, koolzaadolie, zout, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat; aroma), water, rijstzetmeel, maiszetmeel, rijstmeel, cichoreivezel, verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, guarpitmeel; dextrose, zonnebloemolie, soja-eiwit, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zout, aardappelvlokken, rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat.
Allergeneninformatie:
| Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig | Allergenen | v = aanwezig x = niet aanwezig |
|---|---|---|---|
| Gluten | x | Sesamzaad | x |
| Eieren | x | Selderij | x |
| Melk | x | Schaaldieren | x |
| Pinda's | x | Weekdieren | x |
| Soja | v | Lupine | x |
| Noten | x | Vis | x |
| Mosterd | x | Zwaveldioxide en sulfiet | x |
Voedingswaarde:
| Voedingswaarde | per 100 g |
|---|---|
| Energetische waarde: | 391 Kcal |
| Vetten: | 28 g |
| Waarvan verzadigde vetzuren: | 13 g |
| Koolhydraten: | 30 g |
| Waarvan suikers: | 2,1 g |
| Vezels: | 4,8 g |
| Eiwitten: | 2,3 g |
| Zout: | 0,95 g |
Inhoud:
250 g.
Bewaarvoorschriften:
| ºC | Dagen |
|---|---|
| +3ºC | 1 |
| -6ºC | 7 |
| -12ºC | 30 |
| -18ºC | Zie houdbaarheidsdatum |
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Bereidingsadvies:
Ontdooien: het bladerdeeg 3 uur lang bij kamertemperatuur in de verpakking ontdooien of 50 min in de magnetron bij 160W.
Het bakken van pizza en gebak in een voorverwarmde oven op 210ºC in 10-12 min.
Het bakken van strudel in een voorverwarmde oven op 180ºC in 25-28 min.





Reviews
There are no reviews yet.